Werkwijze

Op het moment dat u een specifieke wens heeft voor een meubel kan ik bij u langskomen voor een eerste kennismaking. In dit gesprek komen uw wensen en ideeën aan bod. Aan de hand van houtstalen en foto’s kunnen we een eerste selectie maken van de gewenste materialen. Na het opmeten ga ik voor u aan de slag om een offerte te maken met in de meeste gevallen een schets. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Mocht u zich kunnen vinden in de prijs en de schets, dan plan ik het project in.

Bij het maken van een offerte maak ik in de meeste gevallen een schets. Het komt ook voor dat ik een prijsopgave maak naar aanleiding van een tekening die een architect in uw opdracht heeft gemaakt.

dividerAls het project eenmaal in volle gang is kunt u een kijkje komen nemen in de werkplaats. Het is leuk om te zien hoe een project vordert en wat er allemaal bij komt kijken. Ook kunnen tussentijds nog details worden aangepast of kan er nog gekeken worden naar verschillende afwerkingen van de materialen.

Een project wordt geheel in de werkplaats gemaakt, indien nodig demontabel.

PlaatsingAls alles is afgewerkt maak ik met u een afspraak om te komen plaatsen. Bij de wat grotere projecten neemt dat meestal maximaal 1 tot 3 dagen in beslag. Omdat alles in de werkplaats is voorbereid worden werkzaamheden als zagen ed. tot een minimum beperkt.

Als alles klaar is maak ik meestal wat foto’s voor mijn portfolio. In sommige gevallen laat ik dat over aan een fotograaf, mits u daar geen bezwaar tegen heeft natuurlijk.